Ons team

Danny van der Meulen

  • Senior Adviseur
  • Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Na een uitstap richting Recruitment en HR-advies bij een multinational ben ik teruggekomen in het assessmentvak. Het zichtbaar maken van verborgen potentieel en het creëren van ruimte voor verandering en ontwikkeling, is wat mij drijft. Ik richt me daarbij vooral op leiderschapsontwikkeling en MD-trajecten. Naast het adviseren van HR professionals en het beoordelen van de kwaliteiten van mensen, werk ik ook aan het ontwikkelen van deze kwaliteiten. Als coach begeleid ik mensen bij het vergroten van hun vitaliteit en effectiviteit. Middels korte Boostsessies ga ik met mensen aan de slag om hun vaardigheden te versterken. Intensief, praktisch, doeltreffend. Dat past ook bij wie ik ben. Met een netwerk van collega’s uit onder andere de leergang Coaching voor Professionals en mijn intervisiegroep van het Nederlands Instituut voor Psychologen, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Margriet Meinsma

  • Senior Adviseur
  • Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP

Als Arbeid- en Organisatiepsycholoog beleef ik er ontzettend veel plezier aan om (verborgen) talenten van mensen zichtbaar te maken, om hen daarmee richting te geven in hun ontwikkeling en in hun loopbaan. Onze opdrachtgevers help ik graag bij de selectie van de juiste mensen, die het potentieel hebben om duurzaam naar tevredenheid (en met plezier!) te functioneren en zich te ontwikkelen. Mijn eigen loopbaan ben ik gestart met het begeleiden van studenten bij studiekeuze- en loopbaanvraagstukken, als Studieloopbaanadviseur bij een Hogeschool. Ik ondersteunde studenten bij het ontdekken van hun kwaliteiten, drijfveren en waarden. Ik coachte hen in het maken van een weloverwogen keuze, als start van een passende loopbaan. Zo lever ik in mijn eigen loopbaan, ook als senior Adviseur bij Vijlbrief Assessment, graag een bijdrage aan ‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’.

Fleur Gerritsen

  • Senior Adviseur
  • Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog adviseer ik klanten bij selectie-, ontwikkel- en loopbaanvragen. Dit doe ik met veel plezier. Rijksoverheid, gemeentelijke overheid, alsook diverse organisaties in de zakelijke dienstverlening behoren tot mijn klantenkring. Open en nieuwsgierig kijk ik naar mensen. Op basis van onze methoden en technieken en op basis van psychologisch inzicht geef ik klanten een gefundeerd beeld van de kwaliteiten en drijfveren van medewerkers en adviseer ik over talenten en ontwikkelpotentieel. Op die manier kan er optimaal gebruik worden gemaakt van ieders kracht. Want op de juiste plek zijn mensen meer tevreden en effectiever voor uw organisatie. Na de Master Sociale- & Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden heb ik een post doctorale opleiding afgerond voor de Selectie adviespraktijk en heb ik opleidingen gevolgd op het vlak van Vitaliteit en Loopbaancoaching. Ik ben Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie.

Herry Vijlbrief

  • Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Het adviesbureau werd in 1998 geboren uit de wens om kwaliteit te leveren, op een persoonlijke manier, in een kleinschalige omgeving. In al die jaren zijn we er in geslaagd om een vertrouwensrelatie als huisadviseur op te bouwen met een groot aantal organisaties. Ik houd me graag bezig met allerlei vraagstukken op het gebied van Human Resources Management. Dit kunnen assessments zijn, bijvoorbeeld ten behoeve van executive en management- functies, het coachen van managers, of het begeleiden van trajecten en conferenties op het gebied van teamsamenwerking en management development. Ik ben aangesloten bij het NIP en NVP, heb aan de wieg gestaan van de postdoctorale opleiding op het gebied van de selectiepsychologie (PBSA) en ben binnen de NVP bestuurslid van een van de sectoren geweest.

Kees Geerlings

  • Senior Adviseur
  • Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Bij de ING Bank heb ik gewerkt als Organisatieadviseur, Trainer, Hoofd Organisatie, Hoofd Management Development en Manager Human Resources. Als Manager HR heb ik mij bezig gehouden met de invoering van competentiemanagement en heb ik met mijn afdeling de slag gemaakt naar veranderingsgericht en strategisch adviseren. Ik ben Master Practitioner Neuro Linguistic Programming en MBTI gecertificeerd. Naast mijn werk ben ik onder meer actief geweest in de selectiecommissie RAIO (opleiding tot rechter). Als senior adviseur/ psycholoog voer ik assessments uit voor het hoger management en houd ik mij bezig met coaching en consultancy. Uiteraard ben ik verbonden aan het NIP.