Energie door coaching

Samen op zoek naar meer effectiviteit en nieuwe energie?

Krachtgerichte Coaching

Op een positieve manier op het goede spoor komen. Krachtgerichte coaching leidt tot inzicht en bewustwording. Tijdens de intake ontleden we jouw vraagstelling en formuleren we de speerpunten van jouw traject. Met deze focus gaan we diepgaand en intensief aan de slag. We spreken bijvoorbeeld af om 5 coachingssessies driewekelijks te plannen. Zo slijt nieuw gedrag effectief in en boek je in korte tijd echt resultaat. Het ontwikkelen van een realistisch zelfbeeld en meer zelfvertrouwen is een belangrijke pijler in onze coaching. Oude patronen worden zichtbaar en effectievere strategieën raken ingesleten. Je kunt lastige situaties oefenen in een sfeer van wederzijds vertrouwen en openheid naar elkaar. Tussen de sessies door krijg je oefeningen mee die helpen om focus te houden.

Eén op één training: Boost Sessie

Een Boost Sessie is een mix van individuele training en coaching, geheel toegespitst op jouw specifieke vraag. Doelgericht, intensief en effectief. Merk je dat je moeite hebt om anderen soepel te overtuigen? Heb je binnenkort een lastig gesprek met een medewerker, een klant of een collega? Tijdens een Boost Sessie gaan we oefenen met uitdagende situaties uit jouw praktijk en krijg je direct concrete handvatten. Wij geven je feedback en zicht op het effect van jouw optreden. Je krijgt de kans om in een veilige omgeving te experimenteren met een andere aanpak. Het geeft een boost om concreet te ervaren wat jou helpt, wat wel en niet werkt voor jou. We richten alles op het versterken van jouw vaardigheden en effectiviteit. Je kunt dit op je werk direct toepassen.

Loopbaancoaching

Hoe nu verder? Hoe zet jij jouw volgende stap? Wat is voor jou nu echt belangrijk? Hoe ga je de rest van je carrière vormgeven? Wat is er nog meer te koop? Samen met je coach ontdek je in 4 tot 6 coachingssessies wat je echt ambieert, wat je gelukkig maakt en hoe je jouw toekomstwensen concreet maakt. We ontdekken waar je weer energie van gaat krijgen, waar je trots op gaat zijn en we geven je handvatten om deze wensen ook daadwerkelijk te realiseren. Je neemt zo zelf de regie over jouw loopbaan. Heb je vooral behoefte aan zicht op jouw kwaliteiten, talenten en interesses? Dan past een loopbaanassessment misschien beter bij jou. In beide gevallen is een vrijblijvende intake de eerste stap. Bel ons eens en vertel welke vragen je precies hebt. Dan kunnen wij je aangeven hoe we jou het beste op weg kunnen helpen.

Ervaringen van onze deelnemers:

 

“Dank voor het denkkader dat jullie mij hebben geboden!”

 

“Ik kan bewuster mijn valkuilen zien en mijn kwaliteiten inzetten.”

 

“Ik heb de sessies als zeer leerzaam ervaren.”