Maak de balans op. Beklijvende coaching voor meer effectiviteit en energie.

Krachtgerichte Coaching

Krachtgerichte coaching leidt tot meer inzicht, een effectievere bewustwording en een breder gedragsrepertoire. Coaching onderscheidt zich van andere vormen van persoonlijke ontwikkeling, zoals training en opleiding, door het individuele karakter en de intensieve begeleiding.

Barrières worden weggenomen en je wordt terug in je kracht gezet. Het toetsen en ontwikkelen van een realistisch zelfbeeld is een belangrijke pijler in onze coaching. Lastige situaties kunnen worden geoefend in een sfeer van wederzijds vertrouwen en openheid naar elkaar. In onze coaching sluiten wij op praktische wijze aan bij jouw kwaliteiten, drijfveren en persoonlijkheid, alsook bij de context en de cultuur van de organisatie waarin je werkt. Onze trajecten zijn compact en intensief.

Boost Sessies!

Middels Boostsessies krijg je snel de energie en handvatten aangereikt om ingesleten ineffectief gedrag om te zetten in effectief handelen. Het is een impactvolle mix van coaching en competentietraining.

Het resultaat: je krijgt zicht op jouw blinde vlek, kent alternatieve benaderingen die bij je passen en je weet deze toe te passen. Hiermee is de basis gelegd om in je eigen werkpraktijk stappen te zetten en effectiever op te treden.

Boostsessies zijn een beproefd middel om snel je eigen vaardigheden te versterken. We bouwen jouw kracht en talent uit en leren je om te gaan met persoonlijke valkuilen. Ingesleten gedrag wordt aan de kaak gesteld en verborgen talenten opgepoetst!

Je gaat aan de slag met eigen doelstellingen en praktijkvoorbeelden. Wij geven je direct feedback en een helder zicht op het effect van je optreden. Je krijgt de handvatten om dit effect te optimaliseren en met het nieuwe gedrag te oefenen. Wij laten je in een veilige omgeving experimenteren met nieuwe vaardigheden en competenties. Wij werken alleen met specifiek hiervoor opgeleide sparringspartners, die inhoudelijk goed op de hoogte zijn van allerlei thema’s die in organisaties spelen. In combinatie met ons psychologisch inzicht, kunnen wij je snel van een spiegel én praktische handvatten voorzien.

In onze optiek werken enkele impactvolle Boostsessies het beste. Geen maandenlange trajecten waarin vooral veel gesproken wordt. We houden graag de focus op het doel en beperken ons liever tot enkele inspannende momenten met individuele aandacht! Intensief genoeg om beklijvend resultaat te boeken en kort genoeg om het effectief en betaalbaar te houden.

Heeft u vragen?

Bent u op zoek naar een laagdrempelige manier om ontwikkeling te stimuleren bij een (groep) medewerker(s)?

Kijk eens bij 360 graden feedback; een krachtig en effectief instrument.

Heeft u een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Portfolio

Potentieel Assessment Afdelingshoofd zakelijke dienstverlener

Coaching (inter)nationaal Adviesbureau

Nieuwe ontwikkelingen vergen leervermogen

Leiderschaps Ontwikkeling: Development Scan