Inzicht in potentieel van mensen

Heeft u een kandidaat op het oog voor een functie en wilt u een verkeerde keuze voorkomen?

Loopt uw medewerker vast en wilt u weten hoe u hem/haar weer op weg kunt helpen?

Heeft uw medewerker ambities en wilt u weten welke richting passend is?

 

Ons team van Arbeids- en Organisatiepsychologen helpt

organisaties al ruim 20 jaar bij het selecteren en ontwikkelen van talent.

Onze hoogwaardige assessments zijn uitgebreid en diepgaand.

Een assessment bij ons is voor de deelnemer altijd een waardevolle dag,

waarop we samen zicht krijgen op kwaliteiten, ontwikkelpunten en potentieel.

Danny
van der Meulen


Margriet
Meinsma


Fleur
Gerritsen


Herry
Vijlbrief


Kees
Geerlings


Concreet resultaat

Wij geven echt antwoord op úw specifieke vraag. Wij steken er veel tijd in om de vraagstelling vooraf uitgebreid met u door te nemen. Onze rapportages worden als treffend, concreet, respectvol en opbouwend ervaren. Wij schetsen een helder beeld van het profiel van uw (potentiële) medewerker. Zo voorkomt u mismatches.

 

Flexibiliteit

In ons compacte team ervaart u korte lijnen. Het drijft ons om met u mee te denken. Wij snappen dat snel schakelen en flexibiliteit belangrijk is. Assessments kunnen wij bijna altijd op korte termijn inplannen, op ons goed bereikbare kantoor in Leiden en op veel andere locaties door het land. Ook kunnen wij assessments volledig online organiseren. Wij hanteren flexibele rapportagetermijnen.

Ervaring

Ons vak is mensenwerk en ervaring is daarbij essentieel. Vijlbrief Assessment drijft op zeer ervaren NIP geregistreerde Arbeids- en Organisatiepsychologen die in teamverband werken en goed op elkaar zijn ingespeeld. Zo ontvangt u altijd een gewogen en deskundig advies.

 

 

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons: assessments met veel praktijksimulaties, zodat wij uw medewerker echt goed in beeld krijgen. Brede en diepgaande analyses, goed onderbouwde adviezen. Betrokkenheid bij onze klanten en langdurige relaties. Continue aandacht voor onze eigen ontwikkeling. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd.

 

Persoonlijke aandacht

Wij zien mensen. Daar zijn wij goed in. Wij doen dat met zorg en aandacht en wij trekken daar een hele dag voor uit. Wij creëren een sfeer waarin mensen zichzelf écht kunnen laten zien. Dit is voor ons cruciaal, want alleen dan resulteert een assessment in een herkenbare rapportage waar u en uw medewerker echt mee verder kunnen.

 

Meerwaarde

Wij vinden dat een assessment altijd een waardevolle ontwikkeldag moet zijn. Wij geven veel feedback, zodat er op de dag zelf al nieuwe inzichten ontstaan en deelnemers altijd naar huis gaan met concrete tips. Wij zijn tevreden als mensen na afloop trots zijn op hun kwaliteiten, zich herkennen in ontwikkelpunten en gemotiveerd zijn om daarmee aan de slag te gaan.