Online loopbaan tool

Snel zicht op loopbaankansen

Ben je op zoek naar concrete suggesties voor een volgende functie of opleiding voor je medewerker?

Met deze online tool en zoekmachine kan jouw medewerker zich breed oriënteren, eventueel ook buiten de huidige organisatie. Geschikt om zelfstandig op nieuwe ideeën te komen, out-of-the-box suggesties te krijgen en actuele vacatures te zien binnen het juiste zoekprofiel.

  • Laagdrempelige online tool
  • Zelfstandig oriënteren op loopbaanmogelijkheden
  • Interactief dashboard
  • Links naar actuele vacatures

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Jouw medewerker vult online 3 vragenlijsten in op het vlak van persoonlijkheid, interesses en drijfveren. Op basis hiervan geeft de tool passende beroepen en opleidingen weer in een interactief dashboard en zoekmachine. Vervolgens kan hiermee ‘gespeeld’ worden; voorkeuren aanpassen, meer informatie over beroepen lezen, op verschillende opleidingsniveaus naar verwante functies zoeken en doorklikken naar concrete vacatures in de buurt.

Wat past bij mij?

Er wordt een rapportage gegenereerd die antwoord geeft op de vragen ´Wie ben ik?´, ´Wat wil ik?´ en ´Wat kan ik?´.  Jouw medewerker krijgt hiermee inzicht in persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, interesses en talenten en wordt uitgedaagd en aan het denken gezet met reflectievragen. Vervolgens genereert het systeem passende functies, opleidingen en vacatures, met daarbij een uitgebreide beschrijving van wat de rol/functie inhoudt, een loonindicatie, de meest recente vacatures, de kans op werk, opleidingen die relevant zijn, de benodigde competenties, het persoonlijkheidstype dat goed past bij dit beroep, de fysieke belasting en verwante beroepen. Een laagdrempelige manier om op nieuwe ideeën gebracht te worden en meer inzicht krijgen in wat nu écht past!

Klantcase

Loopbaancoaching

Hoe een loopbaantraject nieuwe perspectieven biedt.

Bekijk case