1-op-1 Training

Oefenen met de praktijk

Deze boost sessie is een mix van individuele training en coaching, geheel toegespitst op de specifieke vraag van jouw medewerker.

Opbouwende feedback. In een veilige omgeving experimenteren met ander gedrag. Direct ervaren wat wel en niet werkt. Onze aanpak geeft een boost, met direct meer impact in de praktijk.

  • 1 dagdeel
  • Situaties uit de eigen praktijk
  • Directe bruikbare feedback
  • Individuele aandacht

Experimenteren met ander gedrag

Heeft je medewerker moeite om collega´s soepel te overtuigen, of om te gaan met lastige klanten? Is er behoefte om de gespreksvaardigheden te verbeteren? Tijdens een Boost Sessie gaan we één op één oefenen met de persoonlijke leervraag en uitdagende situaties uit de eigen praktijk. Je medewerker krijgt direct feedback, zicht op het effect van zijn optreden en handvatten voor hoe het ook anders kan. Er is alle ruimte om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag, in een veilige omgeving. We werken met ervaren psychologen en trainingsacteurs.

Direct meer effect van je optreden

Een dagdeel intensief oefenen en gesprekken gaan al veel soepeler en effectiever! Door de individuele aandacht is deze dag intensief genoeg om beklijvend resultaat te boeken. Blinde vlekken worden zichtbaar. Je medewerker krijgt handvatten voor alternatieve benaderingen die bij hem of haar passen en die direct toepasbaar zijn. Hiermee is de basis gelegd om in de eigen werkpraktijk de volgende stappen te zetten en effectiever te zijn in het behalen van doelen. Het zelfvertrouwen krijgt een boost!

Klantcase

Assessment Follow Up

Hoe je na een goede onboarding mensen blijft binden en boeien.

Bekijk case