Assessment Follow Up

Hernieuwde energie

Waar sta je nu? Wat gaat goed, wat kan beter? Maximaal 2 jaar na het assessment staan wij daar samen met jouw medewerker bij stil. Én we gaan voor beweging, we gaan concreet aan de slag met ontwikkelpunten en een ontwikkelplan.

Stimuleer verdere ontwikkeling. Haal alles uit het assessment en geef je medewerker een nieuwe boost!

  • Vervolg geven aan het assessment
  • Verder aan de slag met ontwikkelpunten
  • Nieuwe energie en focus
  • Een concreet en persoonlijk ontwikkelplan

Terugblikken en vooruitkijken

Een tijd na het assessment kan er bij jou (als leidinggevende of HR Adviseur) of bij je medewerker de behoefte ontstaan om terug te blikken en vooruit te kijken. In welke ontwikkelfase zit je nu? Heb je alles uit de ontwikkeltips van het assessment gehaald? Waar is nog verdere ontwikkeling mogelijk? Zo benut je het assessment optimaal.

Concrete doelen voor doorontwikkeling

De assessment follow up bestaat uit een ontwikkelscan, een ontwikkelgesprek met één van onze Arbeids- en Organisatiepsychologen en een één-op-één trainingssessie. We gaan concreet aan de slag met ontwikkelthema’s. Op basis van deze ‘check up’ schrijft je medewerker zelf een hernieuwd ontwikkelplan, natuurlijk met onze hulp als dat gewenst is. Optioneel is een aanvullende module 360 graden feedback, voor een combinatie met feedback van de mensen met wie je werkt.

Klantcase

Assessment Follow Up

Hoe je na een goede onboarding mensen blijft binden en boeien.

Bekijk case