Selectieassessment

Altijd de juiste match

Investeren in de juiste mensen? Een selectieassessment biedt zekerheid én geeft je nieuwe medewerker direct handvatten om snel succesvol te zijn.

Heb je een kandidaat op het oog en wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? De selectieassessments van Vijlbrief worden op maat gemaakt om gericht antwoord te geven op al jouw vragen.

  • Selectie op basis van vooraf bepaalde criteria
  • Veel praktijksimulaties
  • Door adviseur geschreven rapport
  • Inclusief concreet ontwikkeladvies

Objectief advies

Onze expertise bundelen wij om jouw keuze eenvoudig te maken. Wij zetten veel diverse wetenschappelijk onderbouwde instrumenten in om jouw kandidaat echt de gelegenheid te geven zich te laten zien. Niet alleen qua intelligentie en persoonlijkheid, maar ook op vaardigheden, drijfveren en ontwikkelvermogen. Wij geloven dat je vooral energie moet steken in wat er al is en benoemen het specifieke talent. Ook zijn we helder in het aangeven van het ontwikkelpotentieel. We werken in teamverband met seniore adviseurs, om jou van een objectief advies te voorzien.

Handvatten voor optimale start

Naast een advies over de match tussen kandidaat en functie, geeft Vijlbrief altijd een ontwikkeladvies. Dit advies geeft je concrete tips die goed van pas komen tijdens de opstartfase van de kandidaat. Welke ondersteuning is nodig en hoe zorg je voor optimale start? Het ontwikkeladvies geeft antwoord op deze vragen en vergroot de kans op succes.

Klantcase

Selectie assessment

Een selectieassessment dat onverwachte kansen biedt.

Bekijk case