Ontwikkeling en Loopbaan

Eruit halen wat erin zit

Welk potentieel is er? Hoe kan dat optimaal benut worden? Stimuleer ontwikkeling en breng mensen in beweging met onze assessments en ontwikkeltrajecten.

Eruit halen wat erin zit? Het potentieel van medewerkers optimaal benutten? Vijlbrief brengt op een positieve manier kansen in beeld.

  • Heldere ontwikkelstappen
  • Tips voor leidinggevenden
  • Effectiviteit vergroten en potentieel benutten
  • Focus op specifieke vaardigheden

First things first

Alles begint met een goede intake met jou als opdrachtgever. Met de focus op de vraagstelling gaan we diepgaand en intensief aan de slag. Vijlbrief Assessment heeft diverse middelen tot haar beschikking voor persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen assessments, maar ook coaching en training spelen een rol bij de begeleiding van professionals die hun potentieel beter willen benutten.

Inzicht in talent

Het ontwikkelen van een realistisch zelfbeeld is een belangrijk thema in de assessments en ontwikkeltrajecten van Vijlbrief. Inzicht in het eigen potentieel geeft richting en brengt het benutten van loopbaankansen dichterbij. Samen met de deelnemer gaan we aan de slag om kwaliteiten en ontwikkelpunten naar boven te halen. Lastige situaties oefenen we in een sfeer van wederzijds vertrouwen en openheid.

Klantcase

Competentiescan als voorselectie

Competenties en intelligentie als basis voor een eerste selectie.

Bekijk case