Voor jou als werknemer

Aan de slag met je ontwikkeling

Wil je aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling, op een impactvolle manier met een duidelijke focus? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact
Persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer doen met je ambities?

Effectief sturing geven aan je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan gaat niet altijd vanzelf. Er zijn momenten waarop je even stil wilt staan bij wie je bent en bij wat je nu precies verder wilt. Onze psychologen geven inzichten die je direct verder helpen!

Ontwikkel- of Loopbaanassessment

Onze assessments geven energie! We gaan aan de slag met verschillende praktijksimulaties. Daarmee geven wij jou uitgebreid de gelegenheid om jezelf te laten zien. Zo brengen wij kwaliteiten, ontwikkelpunten, talenten en ambities in kaart. Wij stimuleren je door veel feedback te geven waar je direct mee aan de slag kunt. Een assessment levert altijd een uitgebreide rapportage op, die helder antwoord geeft op jouw vraag.

Loopbaancoaching

Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan en te weten komen wat voor jou nu echt belangrijk is? Samen met je coach ontdek je in 4 tot 6 sessies wat jij echt ambieert, wat jou gelukkig maakt en hoe je jouw toekomstwensen concreet maakt. We ontdekken waar je weer energie van gaat krijgen, waar je trots op gaat zijn en we geven je handvatten om deze wensen ook daadwerkelijk te realiseren. Je neemt zo zelf de regie over jouw loopbaan.

Bel ons en vertel welke vragen je precies hebt. Dan vertellen wij hoe we jou op weg kunnen helpen.

Individueel oefenen

Op een positieve manier ontwikkelen

Merk je dat je moeite hebt om anderen soepel te overtuigen? Heb je binnenkort een lastig gesprek met een medewerker, een klant of een collega? Wil je je gespreksvaardigheden verbeteren?

Boost Sessie

Tijdens een Boost Sessie oefen je met uitdagende situaties uit jouw praktijk. Wij geven je direct feedback en concrete handvatten. Je wordt je bewust van je blinde vlek, je kent alternatieve benaderingen die bij jou passen en je weet die toe te passen. Hiermee is de basis gelegd om in je eigen werkpraktijk effectiever te zijn in het behalen van je doelen.

Waarom vijlbrief

Dit zijn de zekerheden van Vijlbrief Assessment

Duidelijk plan

Wij nemen de uitgebreid tijd om je doelen te bepalen en wij houden hier tijdens het traject duidelijke focus op.

Ervaren

Het team van Vijlbrief Assessment bestaat uit geregistreerde arbeids- en organisatiepsychologen met meer dan twintig jaar ervaring.

Impactvol

Compact, krachtig en impactvol. In enkele sessies doe je inzichten en vaardigheden op die je direct verder helpen.

Veilige setting

Onze psychologen werken integer en hebben een open en onbevooroordeelde kijk op mensen.

Referenties

Vijlbrief Assessment werkt voor

FAQ

Veelgestelde vragen van werknemers

Wat houdt een assessment in?
Wat is jullie aanpak bij assessments?
Hoe ziet een assessmentdag eruit?
Kan mijn assessment ook online plaatsvinden?
Hoe komt mijn rapportage tot stand?
Hoe gaan jullie met mijn persoonsgegevens om?
Waar kan ik terecht met mijn andere vragen?