Over ons

Hét bureau voor hoogwaardige assessments

Met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en verstand van zaken zorgen onze NIP arbeids- en organisatiepsychologen voor een resultaat waar jouw organisatie mee verder kan.

Contact
Persoonlijk

De aandacht die je zelf niet kunt geven

Vijlbrief Assessment hanteert een aanpak waarbij alles draait om de kandidaat. Dit maakt het assessment niet alleen leuker om te doen, het maakt de resultaten ook betrouwbaarder. Mensen worden bij ons echt gezien!

Door de aandacht te geven die HR managers zelf vaak niet kunnen geven, ontlokken we de inzichten waarmee werknemers en werkgevers nader tot elkaar komen.

Zakelijk

Waarde voor jouw organisatie

Deelnemers mogen een goed gevoel krijgen van onze assessments, maar de bevindingen moeten bovenal van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. De assessments van Vijlbrief geven daarom duidelijke handvatten en concrete adviezen op basis waarvan je het talent in jouw team beter kunt benutten en behouden.

  • Doelgerichte aanpak
  • Onderbouwde adviezen
  • Talent benutten en behouden
Toegewijd

Deskundige analyses en goed onderbouwde adviezen

Samenwerken met Vijlbrief betekent korte lijnen met de ervaren psychologen die het werk uitvoeren. Dankzij maatwerk, expertise en een werkwijze die oog heeft voor de belangen van alle betrokkenen kan Vijlbrief Assessment juist met een klein team zorgen voor grote impact.

  • 20 jaar ervaring
  • Direct contact met de psychologen
  • Maatwerk zorgt voor resultaat
Gespecialiseerd & gedreven

Maak kennis met team Vijlbrief

Vijlbrief Assessment bestaat uit een team zeer ervaren arbeids- en organisatiepsychologen. Hun kennis zetten ze al jaren succesvol in voor veeleisende opdrachtgevers uit verschillende sectoren.

Een nieuwe opdracht bespreken? Bel ons voor een kennismaking!

waarom vijlbrief

Dit zijn de zekerheden van Vijlbrief Assessment

Duidelijk plan

We nemen uitgebreid de tijd om doelstellingen te bepalen en gaan pas van start als duidelijk is welke vragen beantwoord moeten worden.

Ervaren

Het team van Vijlbrief Assessment bestaat uit geregistreerde arbeids- en organisatiepsychologen met meer dan twintig jaar ervaring.

Resultaat

Met maatwerk en een persoonlijke aanpak zorgt Vijlbrief altijd voor een helder en bruikbaar objectief advies.

Korte lijnen

Als je belt met Vijlbrief krijg je direct een van onze senior adviseurs aan de lijn. Je spreekt daarom altijd met iemand die volledig op de hoogte is.

Referenties

Vijlbrief Assessment werkt voor