Ons team van Arbeids- en Organisatiepsychologen

1045

Danny van der Meulen

Senior Adviseur / Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Na een uitstap richting Recruitment en HR-advies bij een multinational ben ik teruggekomen in het assessmentvak. Het zichtbaar maken van verborgen potentieel en het creëren van ruimte voor verandering en ontwikkeling, is wat mij drijft. Ik richt me daarbij vooral op leiderschapsontwikkeling en MD-trajecten. Naast het adviseren van HR professionals en het beoordelen van de kwaliteiten van mensen, werk ik ook aan het ontwikkelen van deze kwaliteiten. Als coach begeleid ik mensen bij het vergroten van hun vitaliteit en effectiviteit. Middels korte Boostsessies ga ik met mensen aan de slag om hun vaardigheden te versterken. Intensief, praktisch, doeltreffend. Dat past ook bij wie ik ben. Met een netwerk van collega’s uit onder andere de leergang Coaching voor Professionals en mijn intervisiegroep van het Nederlands Instituut voor Psychologen, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

LinkedIn profiel

1053

Herry Vijlbrief

Senior Adviseur, Associate / Register- psycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Mijn adviesbureau Vijlbrief P&O werd geboren uit de wens om kwaliteit te leveren, op een persoonlijke manier, in een kleinschalige omgeving. In 15 jaar zijn we er in geslaagd om een vertrouwens- relatie als huisadviseur op te bouwen met een groot aantal organisaties. Vijlbrief Assessment gaat daar onveranderd mee door. Ik houd me graag bezig met allerlei vraagstukken op het gebied van Human Resources Management. Dit kunnen assessments zijn, bijvoorbeeld ten behoeve van executive en management- functies, het coachen van managers, of het begeleiden van trajecten en conferenties op het gebied van teamsamenwerking en management development. Ik ben aan- gesloten bij het NIP en NVP, heb aan de wieg gestaan van de postdoctorale opleiding op het gebied van de selectiepsychologie (PBSA) en ben binnen de NVP bestuurslid van een van de sectoren geweest.

LinkedIn profiel

1049

Margriet Meinsma

Senior Adviseur / Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP

Als Arbeid- en Organisatiepsycholoog beleef ik er ontzettend veel plezier aan om (verborgen) talenten van mensen zichtbaar te maken, om hen daarmee richting te geven in hun ontwikkeling en in hun loopbaan. Onze opdrachtgevers help ik graag bij de selectie van de juiste mensen, die het potentieel hebben om duurzaam naar tevredenheid (en met plezier!) te functioneren en zich te ontwikkelen. Mijn eigen loopbaan ben ik gestart met het begeleiden van studenten bij studiekeuze- en loopbaanvraagstukken, als Studieloopbaanadviseur bij een Hogeschool. Ik ondersteunde studenten bij het ontdekken van hun kwaliteiten, drijfveren en waarden. Ik coachte hen in het maken van een weloverwogen keuze, als start van een passende loopbaan. Zo lever ik in mijn eigen loopbaan, ook als senior Adviseur bij Vijlbrief Assessment, graag een bijdrage aan ‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’.

LinkedIn profiel

1048

Kees Geerlings

Senior Adviseur, Associate / Register- psycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Bij de ING Bank heb ik gewerkt als Organisatieadviseur, Trainer, Hoofd Organisatie, Hoofd Management Development en Manager Human Resources. Als Manager HR heb ik mij bezig gehouden met de invoering van competentiemanagement en heb ik met mijn afdeling de slag gemaakt naar veranderingsgericht en strategisch adviseren.
Ik ben Master Practitioner Neuro Linguistic Programming en MBTI gecertificeerd. Naast mijn werk ben ik onder meer actief geweest in de selectiecommissie RAIO (opleiding tot rechter). Als senior adviseur/ psycholoog voer ik assessments uit voor het hoger management en houd ik mij bezig met coaching en consultancy. Uiteraard ben ik verbonden aan het NIP.

 

 

LinkedIn profiel

1046

Fleur Gerritsen

Senior Adviseur / Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

Mijn studie Sociale- en Organisatie-psychologie aan Universiteit Leiden heb ik met veel plezier en interesse doorlopen.
Ik heb geleerd dat mensen het verschil maken, in elke organisatie. Na mijn studie ben ik gaan werken als assessment adviseur. Als senior adviseur bij Vijlbrief Assessment werk ik aan het inzichtelijk maken van individuele kwaliteiten van mensen. Rijksoverheid, gemeentelijke overheid, als ook diverse organisaties in de zakelijke dienstverlening behoren tot mijn klantenkring.

Wat mij drijft? Tevreden klanten en tevreden medewerkers, want op de juiste plek zijn mensen meer tevreden en effectiever voor uw organisatie.

LinkedIn profiel